Bönpasta

Posted on Updated on

IMG_0559

Bönpasta

Kolla vad jag hittade när jag handlade i dag! Bönpasta (tillverkare Risenta). Jag köpte både fettucine på gula sojabönor och fettucine på gröna sojabönor. Låter som ett intressant alternativ till vanlig pasta eller annan glutenfri pasta. Återkommer med en recension på smak och konsistens.

One thought on “Bönpasta

    Så smakade Risentas bönpasta « paleopejlen said:
    juni 9, 2015 kl. 8:18 e m

    […] Häromdagen köpte jag alltså bönpasta, vilket jag skrev om i ett tidigare inlägg. […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s