Frukostdax!

Publicerat den Uppdaterat den

Enklast möjliga frukost i dag: frukt och nötter. Jag har aldrig varit någon frukostmänniska. För det första klarar jag mig oftast bra utan att äta på förmiddagen. För det andra har jag aldrig gillat den typiska frukostmaten: mackor, fil, gröt, flingor och mjölk etc. Spannmålstunga rätter som jag aldrig mått bra av eller stått mig ordentligt på. Nuförtiden växlar jag mellan någon fruktsmoothie, frukt och nötter, eller frukost av mer lagad typ – rester från middagen till exempel, eller ägg tillagat på något vis. Prova att bryta te-och-smörgåsvanan du också och se hur kroppen mår av det!

Fruktfrukost!
Fruktfrukost!

2 reaktioner till “Frukostdax!

  Kraig sade :
  februari 8, 2015 kl. 7:11 e m

  Howdy! Do yoս usе Twitter? Ι’d like to follow уoս
  if that would be ok. І’m undߋubtedly enjoying youг blog and lօok forward tо
  new updates.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s